627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

Addició Tecnològica i Digital

La CPUB és un centre especialitzat en el tractament d'addiccions tecnològiques en adolescents. Amb un enfocament en les dificultats que els joves presenten amb les tecnologies, el nostre treball se centra en abordar el problema del temps d'ús excessiu, que sovint s'associa amb altres alteracions del comportament, com l'ansietat, la irritabilitat, la impulsivitat o la violència.

A més, el nostre equip de professionals està especialment capacitat per a detectar els símptomes de desmotivació cap a un mateix i altres activitats que poden ser indicatius d'una addicció tecnològica. Com a part del nostre programa de tractament, també abordem altres riscos associats amb la sobreexposició a la xarxa, incloent-hi problemes de ciberseguretat, empremta digital, relacions de risc, sexting, grooming, cyberbullying i sextorsión.

En la CPUB, estem compromesos a ajudar els adolescents i adults a superar les seves addiccions tecnològiques i recuperar el control de les seves vides. El nostre enfocament personalitzat i el nostre equip altament capacitat ens permeten oferir un tractament eficaç i segur per a aquest creixent problema de salut mental.

Si està preocupat per l'addicció tecnològica del seu fill adolescent, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació sobre com podem ajudar-te.

Vull rebre més informació  »