627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

L'entitat

La Clínica Psicològica UB és un centre de titularitat de la Universitat de Barcelona gestionat per la Fundació Josep Finestres.

La Fundació Josep Finestres és una entitat sense ànim de lucre del grup UB amb àmplia experiència en la gestió de serveis, unitats, centres, clíniques i hospitals.

En l'actualitat la Fundació J. Finestres gestiona l'Hospital Odontològic UB, l'Hospital Podològic UB, i la Clínica Psicològica UB.

La Direcció

La Direcció Facultativa està ocupada per la Dra. Susana Jiménez Murcia.

La Dra. Jiménez Murcia és una referent internacional en l'àmbit de la psicologia, més concretament en el camp de les addiccions comportamentals.
Amb una destacada trajectòria assistencial i com investigadora, la direcció de la Dra. Jiménez Murcia dota al centre d'un coneixement profund de l'àmbit assistencial de Catalunya, alhora que imprimeix en el mateix la passió per la ciència que es pot palpar en qualsevol dels projectes que dirigeix.

Dra. Jiménez Murcia

L'equip

Actualment el centre compta amb més de 20 professionals en la seva major part de l'àmbit de la psicologia, però també de la logopèdia i analistes de dades.
A l'equip podem trobar diferents perfils des de psicòlegs generals sanitaris, neuropsicòlegs o psicòlegs educatius.
Tots ells/es treballen de manera conjunta, quan un cas requereix de la coordinació de diversos serveis, sempre en benefici de l'usuari/a  que tria el nostre centre.

Coneix més el nostre equip: http://www.clinicapsicologicaub.cat/ca/equip