627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

La Panera Solidaria UB amb UBinding

La Panera Solidaria UB amb UBinding

El mètode UBinding® va rebre el 21 de desembre  de 2021 la recaptació de la Panera Solidària UB. Els beneficis de la panera havien d’anar destinats a oferir a nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge en risc d’exclusió social la intervenció d’UBinding® per a la millora de les habilitats lectores.

La Fundació Josep Finestres ha concedit durant el 2022, 7 beques totals perquè nens i nenes en situació de vulnerabilitat social, puguin accedir al programa UBinding®, on psicòlegs i psicòlogues de la Clínica Psicològica de la UB, i estudiants de psicologia en pràctiques, han dut a terme més de 80 setmanes d’intervenció.

Aquestes beques han permès aconseguir una millora significativa en la fluïdesa lectora dels infants, aspecte que és clau en la prevenció de les dificultats d’aprenentatge i del risc d' abandonament escolar en un futur.

Fem extensiu l’agraïment a la Universitat de Barcelona mostrat per les famílies, les quals han respost de forma molt favorable mitjançant el treball diari amb les sessions UBinding®, a l’ajut proporcionat per les beques.