627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

Sessió de tancament del títol d'expert UB en Dificultats lectores i dislèxia a càrrec de al Associació Catalana de Dislèxia.

Sessió de tancament del títol d'expert UB en  Dificultats lectores i dislèxia a càrrec de al Associació Catalana de Dislèxia.

El dissabte 18 de juny es tancava el curs d'expert en Dislèxia i dificultats de la lectura (2021-2022).

L'última sessió, que ha tingut lloc a l'aula de la Clínica Psicològica de la UB, ha estat a càrrec de l'Associació Catalana de Dislèxia.

En la sessió es van abordar des de la perspectiva de les famílies fins a la legalitat aplicable, passant per altres temes, amb un contingut actualitzat i de gran qualitat.

La sessió va ser de lliure accés tant en format presencial com en format online, el que va suposar que més de 60 participants gaudissin de la sessió.

UBinding tanca d'aquesta manera l'edició 2021-2022 d'aquest títol que des de la seva creació ha donat resposta a diferents objectius com ajudar a actualitzar la concepció de la dislèxia, repassar els models efectius d'intervenció, i dotar a professionals del sector d'eines per ajudar a infants afectats, entre altres.