627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

La Fundació Josep Finestres més a prop que mai de la Panera solidària de la UB

La Fundació Josep Finestres més a prop que mai de la Panera solidària de la UB

Aquest any, la Universitat vol ajudar a la prevenció del fracàs i l’abandonament escolar per mitjà del programa Petit UBinding, que detecta dificultats lectores d’infants en edats primerenques i hi intervé des de la fase inicial.

El Programa Petit UBinding forma part del Programa UBinding, metodologia avalada científicament per a la detecció, prevenció i tractament de les dificultats lectores o dislèxia i per a la millora de les habilitats lectores. Aquesta metodologia està gestionada per la Fundació Josep Finestres en el si de la Clínica Psicològica Universitat de Barcelona.

Els diners recaptats amb la Panera Solidària de la UB, a través de l’aportació de les participacions, es destinaran a oferir aquests infants l’atenció intensiva que necessiten perquè no quedin enrere en l’aprenentatge i no perdin cap oportunitat de futur.

El funcionament és molt senzill i hi poden participar tots els membres de la UB, ja siguin PAS, PDI o estudiants:

  • Entrar a la web: http://www.ub.edu/panera 
  • Comprar la participació de la Panera solidària, que tenen un import de 2€. Es poden comprar tantes participacions com es vulgui, com més números, més probabilitats de guanyar una panera.
  • Rebre el correu amb els números de participació, i el dia 17/12/21 trucaran als guanyadors/es.
  • Els regals estan dins de 4 paneres; la Tió, la Galet, la Neula i la Pessebre, tota la informació al respecte, la trobareu a la web anteriorment citada. 

A través del següent enllaç trobaràs tota la informació sobre el Projecte solidari d’aquest any:

https://www.ub.edu/panera/projecte-solidari#inici_pag