627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

Avui arrenca la I edició del Concurs de postals de nadal de la Fundació Josep Finestres

Avui arrenca la I edició del Concurs de postals de nadal de la Fundació Josep Finestres

La Fundació Josep Finestres posa en marxa la primera edició del Concurs de postals de nadal de la Fundació Josep Finestres, que consisteix en triar la postal nadalenca que utilitzarà l’entitat durant el nadal de 2021, sota el lema “Un nadal de cap a peus”.

Es tracta d'un concurs on pot participar qualsevol treballador/a de la Fundació Josep Finestres i podrà participar amb una fotografia, un dibuix (tant propi com de familiars o mixta), etc. 

Posteriorment a la presentació de postals, es realitzarà una votació popular per triar al/la guanyador/a.

A continuació es detallen alguns detalls que també es troben al document adjunt, on es detallen les bases del concurs. 

 

DURADA I PARTICIPACIÓ

Els terminis seran els següents:

 • 26/11/21 - 29/11/21 – Comunicació de la I Edició del concurs de postals de nadal de la Fundació Josep Finestres. S’enviarà un correu electrònic informatiu amb el cartell publicitari del concurs a tot el personal de la FJF i es penjarà el cartell als tres centres.
 • 29/11/21 - 12/12/21 – Termini d’enviament de les postals de nadal per part del personal FJF. Cal enviar un correu electrònic amb les postals, en pdf a josep.finestres@ub.edu o portar-ho físicament al despatx d’administració de 8h a 17h.
 • 13/12/21 – Enviament de l’enllaç per votar la millor postal. Només es podrà votar una vegada.
 • 13/12/21 -19/12/21 Votacions a través de Doodle.
 • 20/12/21 Comunicació del guanyador/a per correu electrònic i a través de la intranet.
 • 20/12/21 – 31/12/21 Aplicació, divulgació i comunicació de la postal guanyadora.

 

SOBRE LA POSTAL

 • La postal haurà d’estar relacionada amb el nadal, per tant, haurà d’incloure algun element característic del nadal i tenir un format DINA4, en color o blanc i negre. Pot ser tant una fotografia, com un dibuix (tant propi com de familiars, o mixta).
 • Caldrà enviar la postal al correu electrònic josep.finestres@ub.edu en format pdf. En cas de ser un dibuix, es podrà enviar escanejat o portar físicament per escanejar-lo amb les impressores del despatx d’administració per digitalitzar-lo, de 8h a 17h.
 • Sobre la postal seleccionada es col·locarà la frase: “La Fundació Josep Finestres et desitja un nadal de cap a peus”, així com el logotip. Que s’inclourà en la postal de la forma més harmònica possible.

 

VOTACIÓ I PREMIS

 • Per tal de triar el/la guanyador es realitzarà una votació popular a través de la plataforma Doodle, on apareixeran totes les postals i, tots/es treballadors/es de la FJF, rebran un enllaç per correu electrònic per accedir a la plataforma i realitzar la votació.
 • Quan hagi finalitzat el termini, es procedirà a la publicació del/de la guanyador/a, per correu electrònic i a través de la intranet.
 • La postal serà penjada, en format paper, als centres de la Fundació Josep Finestres, a les pantalles de les sales d’espera i l’exterior de l’HOUB, es publicarà una notícia a la pàgina web de la FJF, s’utilitzarà en la newsletter enviada a proveïdors, col·laboradors, alumnat, personal, etc. felicitant el nadal i el/la guanyador/a rebrà un val per a un dinar al restaurant Metropolitan Gran Via

Documents relacionats