627 67 41 54

Dilluns a divendres de 9.00 a 20.00

Fa més d'una dècada,  un grup d’investigadors de la Universitat de Barcelona, van començar a desenvolupar una intervenció intensiva per a la millora de les habilitats lectores d’infants dislèxics o que presentaven dificultats sense arribar a tenir un diagnòstic formal.


Aquell projecte d’investigació es va conèixer com a Projecte Binding i aviat començaria a fer-se gran. La seva aplicació a nivell particular així com a nivell escolar, demostrava una millora significativa en les habilitats lectores dels infants que l’utilitzaven.

El treball d’UBinding es basa en el model RTI(response to intervention) on el progrés individual marca el següent pas i la dificultat de la sessió s’adapta als resultats obtinguts a l’anterior. Un nivell de personalització que ha demostrat ser el més efectiu davant aquestes dificultats.

A l’any 2017 l’antic projecte Binding passa a denominar-se UBinding Universitat de Barcelona.

A l’any 2019 UBinding demostra la seva eficàcia a través d’un estudi que és publicat per la revista de LogopediaFoniatría y Audiología.

Després d’anys de desenvolupament i milers d’infants atesos, UBinding es manté viu amb l’esperit innovador i amb l’objectiu que ningú es quedi enrere en la lectura.

 

Per ampliar la informació d'UBinding poden visitar el seu web  https://www.ubinding.cat/

i/o els seus perfils en xarxes socials https://www.instagram.com/ubinding   https://www.facebook.com/Projecte-UBinding-350162658981245 

Demana cita

Ampliar informació